top of page

BEAT2Business - CBRE

BEAT2BUSINESS - CBRE

CBRE Beyond Your Limits Challenge In april 2021 heeft BEAT Expeditions bij CBRE Nederland een grote BEAT2Business challenge georganiseerd. In samenwerking met CBRE hebben wij een mooi en uitdagend programma neergezet met als naam de Beyond Your Limits Challenge. Bij aanvang ontvingen alle medewerkers een CBRE-branded sportshirt thuis met een uitnodiging om mee te doen aan de Beyond Your Limits Challenge. Daarbij kregen ze de keuze om mee te doen aan:

  1. trainingen over (sport)voeding;

  2. de wandel challenge; of

  3. de hardloop challenge waarbij deelnemers de keuze hadden om te trainen voor een 3, 5 of 10km run aan het einde van de maand.

Het enthousiasme onder de medewerkers was enorm. Uiteindelijk ontvingen we meer dan 100 inschrijvingen voor de wandel challenge, 100 aanmeldingen voor de voedingstrainingen en meer dan 150 deelnemers aan de hardloop challenge.

Voedingstraining Naast beweging is voeding ontzettend belangrijk voor een gezonde levensstijl. Hoe zorg je voor de juiste energiebalans en wat doet voeding met jouw sportprestaties? Een voedingsdeskundige weet natuurlijk alle ins en outs op het gebied van voeding. Er werd een uitgebreide presentatie verzorgd waarin meer dan antwoord 100 collega’s een stuk wijzer geworden over wat voeding met je doet. Uiteindelijk is nu iedereen er klaar voor om met gezonde voeding aan de slag te gaan. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten.. Wandel challenge Voor de wandel challenge gebruikten wij een app die het stimuleert om op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie bent. Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het maken van een ommetje. Ook helpt het je onthaasten en verbetert het je creativiteit. Het mooie is dat je deze app volledig kunt branden in de huisstijl van bedrijven, in dit geval CBRE. Hierdoor kunnen we ranglijsten specifiek voor CBRE bijhouden, wat de betrokkenheid onder deelnemers vergroot. Dat bleek want er zijn in totaal wel 3442 ommetjes in 1900 uur gelopen. Dat staat gelijk aan de afstand van hier tot Bangkok. Hardloopchallenge Met veel enthousiasme begonnen meer dan 150 fanatieke CBRE-ers aan de hardloopchallenge. De meerderheid ging voor de grote uitdaging en nam deel aan de 10km challenge. Naast een persoonlijke challenge, het rennen van een 3, 5 of 10km, zorgden wij ook voor een team challenge om de samenwerking tussen deelnemers te versterking. Deelnemers werden door ons in teams ingedeeld per afstand. Na een trainingsperiode van 4 weken vond op 18 mei de RUN Challenge plaats. Deelnemers liepen individueel hun afstand en daarnaast werd er gekeken naar de gemiddeldes van de teams. Op deze zonovergoten dag regende het records en zagen we een hoop blije en trotse gezichten. Op de 3km liepen de winnaars een gemiddelde tijd van 00:18:14, op de 5km 00:25:10 en op de 10km 00:47:01. Na afloop lag er voor iedereen een medaille de proteïne smoothies en herstelrepen klaar.

Al met al een super geslaagde challenge die we de komende tijd voor nog een heel aantal andere bedrijven gaan organiseren. Ben jij geïnteresseerd om ook een challenge bij jouw bedrijf te organiseren? Laat het ons weten!

bottom of page