Beeldmerk CBRE Challenge-13.png

Thank you for participating in the CBRE Beyond Your Limits Challenge!

Our suggestions page helps you to get the most out of the challenge. Here you find suggestions for warming-up, cooling-down, workouts and much more as well as additional information. Any suggestions or questions? Please do let us know!!

Do not forget to enjoy!

Groter%20PNG%20(1)_edited.png
Beeldmerk CBRE Challenge-13.png
Groter%20PNG%20(1)_edited.png

FAQ Trainingsprogramma

Wat als ik een dag niet kan rennen?


De dagen en data in het programma zijn slechts suggesties. Het belangrijkste zijn de rustdagen tussen de dagen van de trainingen. Een programma waarbij je op woensdag en zondag traint, kan dus ook zonder problemen op dinsdag en zaterdag gedaan worden, zolang de dagen maar gelijkmatig zijn verdeeld.

Het is ook mogelijk dat je schema per week verandert en dat je de ene week op dinsdag en zaterdag traint en de andere week op maandag en vrijdag. Zorg dat je goed naar je lichaam luistert en dat je niet overbelast aan een training begint.
Waarom wordt er bij het tempo een bandbreedte aangegeven?


Het tempo voor elke training is afgeleid van je ingevulde tijd op de 5km. Je zult merken dat je fysieke gesteldheid per training zal veranderen. De bandbreedte geeft je de ruimte om sommige trainingen wat harder te lopen en andere trainingen wat zachter.

De aangegeven tempo’s in het programma zijn minder belangrijk dan het doel van de trainingen. Probeer uit te zoeken welk tempo goed voelt en baseer daar de rest van je trainingen op.

Maak je ook geen zorgen als je tijdens een training het tempo totaal niet bij kan houden omdat je te moe bent. Dit is heel normaal en kan te maken hebben met een “off-day”.
Waarom wordt er bij het aantal interval trainingen een bandbreedte aangegeven?


Net als bij de bandbreedte voor je tempo is het mogelijk om extra of juist minder intervallen te rennen. Dit is afhankelijk van hoe je je op een bepaalde dag voelt.

Over het algemeen is het doel van de intervallen dat je ze in een tempo loopt dat moeilijk is, maar wel in staat bent om minstens het minimum aantal intervallen te lopen. Dat betekent het tempo voor al je intervallen consistent moet zijn in plaats van dat je tempo lager wordt naar mate je meer intervallen loopt.

Redenen om meer intervallen te doen zijn: als je bij het minimum aantal komt en het gevoel hebt dat het heel gemakkelijk gaat en je door kunt gaan.

Redenen om alleen het minimum aantal intervallen te lopen: als je erg vermoeid bent voor de sessie, je behoorlijk pijn hebt voor je aan de sessie begint, het gevoel hebt dat je extra herstel nodig hebt of als je je tempo niet constant kunt houden.
Wat te doen zonder GPS Sport Horloge?


Er zijn meerdere gratis applicaties op de telefoon die je tempo tijdens de trainingen kan bijhouden. Wij hebben geen voorkeur maar de meest gebruikte applicaties zijn: Strava, MapMyRun, Nike+ Run Club, Runkeeper, Adidas running, Sports Tracker.

Do you have other questions or feedback?

Thanks for submitting!